Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Fiji

Proprietate de vânzare în Fiji

Fiji este o națiune din Pacificul de Sud, un arhipelag de peste 300 de insule. Este renumit pentru peisajele sale aglomerate, plajele presărate cu palmieri și recifele de corali cu lagune limpezi. Insulele mai mari, Viti Levu și Vanua Levu, sunt, de asemenea, cele mai populate. În Viti Levu se află Suva, capitala, un oraș portuar cu o arhitectură colonială în stil britanic.

Republica Fiji are peste 300 de insule tropicale și este un paradis pentru străinii care doresc să cumpere o proprietate de vânzare în Fiji și să fie proprietarul unei felii de bunuri imobiliare într-o țară în curs de dezvoltare și în centrul Pacificului de Sud.

Fiji are trei tipuri de posesiune de pământ. Terenul din Fiji este fie deținut, nativ, fie Corona (stat).

Zona Grande Suva din capitală este, în general, cea mai aglomerată zonă rezidențială din Fiji, deși provincia Ba, care acoperă orașul Nadi și Lautoka, are cea mai mare populație.

Recensământul populației și locuințelor din Fiji se desfășoară la fiecare 10 ani, cu cel mai recent recensământ care observă o populație care încă trebuie să ajungă la 900.000 și o populație urbană cu o creștere de 5% în perioada 2007-2017.

Orașul Nadi este portul global din Fiji, care găzduiește principalul său aeroport internațional și zboruri interne către orașul Suva și alte părți din Fiji.

Proprietatea este singurul tip de teren care poate fi cumpărat direct de către nerezidenți. Nu există limite de timp pentru proprietatea în proprietate liberă și, prin urmare, este adesea considerat cel mai sigur titlu.

Similar cu Australia și Noua Zeelandă, Fiji folosește sistemele de titlu Torrens, numite după australianul, Sir Richard Torrens. Fiji a adoptat acest sistem și aplică reglementarea proprietății terenului și a relațiilor prin legea transferului de terenuri.

 

Dacă sunteți interesat să cumpărați o proprietate de vânzare în Fiji, o notă importantă a sistemului Torrens este că valorile mobiliare sunt indefectabile, deci nu pot fi transformate în nule sau nule de evenimentele din trecut, cu excepția cazului în care valorile mobiliare au fost obținute necinstit au fost decizii judecătorești în instanțele din Fiji care au confirmat acest principiu.

 

Dacă investiți în proprietăți de vânzare în Fiji prin intermediul unui agent imobiliar, asigurați-vă că acestea sunt înregistrate la comisia de licențiere a agentului imobiliar din Fiji, care este singurul organism constituțional din Fiji care aprobă agenții imobiliari și vânzătorii să efectueze tranzacții imobiliare ale proprietate de vânzare în Fiji.

 

Aproximativ 8% din suprafața din Fiji este proprietate exclusivă. În comparație cu principalele orașe și orașe din Fiji, titlurile de proprietate sunt predominante în locuri precum Rakiraki și Pacific Harbour, precum și în orașul Savusavu și insulele Taveuni și Koro din Divizia de Nord a Fiji.

 

Cu toate acestea, străinii pot deține proprietăți private în limitele municipale dacă o astfel de proprietate este un titlu de altitudine sau o locuință rezidențială în cadrul dezvoltărilor turistice integrate, cum ar fi insula Denarau, insula Naisoso din Nadi.

 

Peste 90% din masa de teren din Fiji este deținută în mod obișnuit de fijieni indigeni, cunoscuți sub numele de Taukei. Terenul natal este deținut de municipalitate.

 

Este important să reamintim că, dacă doriți să vă închiriați patria, trebuie să faceți acest lucru prin TLTB și să nu colaborați separat cu o persoană, deoarece țara natală a Fiji este proprietatea comună a tuturor membrilor vii ai unităților de proprietate funciară (mataqali ) și clan (yavusa).

 

Se poate observa că unele proprietăți de vânzare în Fiji sunt situate pe terenuri natale și, prin urmare, aceste titluri de proprietate vor mai avea ani subiectivi, în funcție de tipul contractului de închiriere.

  •  
    Mutarea în Fiji. Expatriați și locuiți în Fiji.

        Situat în inima Pacificului, cu un arhipelag de aproximativ 300 de insule, națiunea de astăzi de astăzi este renumită în întreaga lume pentru frumusețea sa curată și pentru numărul mare de străini care decid să se miște în fiecare an. Vorbim despre o realitate mai unică decât rare: Fiji ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 39394

DE VÂNZARE Teren agricol, Fiji, Suva, Suva, Suva

12,692,347.15RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

40468.600 m²
O nestemată ascunsă în Pacific - Ferma cu acvifer mare subteran de vânzare în Fiji - 10 acri w / 50 ani închiriere agricolă care poate fi transfo...
Cod. 27846

DE VÂNZARE Teren agricol, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Teren agricol

50000 m²
teren de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB